11 Nisan 2013 Perşembe

Cemal Bulunmaz, İtalya'ya gittiği için yayınımızda ciddi aksama oluyor...

Cemal Bulunmaz, (babasıyla Napoli'de) İtalya'ya her yıl, en az üç beş kez gidiyor!...

Oğlum Cemal Bulunmaz, hemen hemen tüm konularda benim en büyük yardımcım olmaya devam ediyor hâlâ. Biz, sanatsal etkinliklerde bulunurken, Kültür Bakanlığı Çanağı yalamak yerine, kendi gücümüz, kendi emeğimiz, kendi istencimiz ve kendi paramızla hareket ediyoruz. Bunun biricik nedeni var; biz, sanatsal etkinliklerimizi, kendimiz için, halkımız için, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmak için yapıyoruz. 

Oğlum Cemal Bulunmaz, gece gündüz çalışarak bağımsızlığını ve özgürlüğünü korurken, her yıl onlarca kez yurt dışına çıkarak, birçok ülkeyi gezmeye devam ediyor hâlâ. Bugün itibariyle, İtalya'nın Bologna kentine giden Cemal, Arezzo'daki "kuyumculuk fuarı" için de katılımcı. Başta Siena kenti olmak üzere, birçok önemli yerleşim yerini de ziyaret edecek olan Cemal, işlerinden arta kalan zamanlarda, başta Commedia dell'arte gösterileri olmak üzere, çeşitli tiyatro oyunları da izleyebilecek.

Oğlum Cemal Bulunmaz, yine bir yurt dışı gezisinde olduğu için yayınımız epey aksıyor. Bu nedenle, okurlarımızdan çok özür dileriz!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz