12 Nisan 2013 Cuma

Türk hukuk piyasasında önemli bir yere sahip olan "DEDE HUKUK VE DANIŞMANLIK" şirketinde avukatlık yapan Eyyüp Fırat Kuyurtar, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer Faruk Kurhan'ı savunurken, nesnel ve tümel hukuk kurallarıyla hareket edeceğine, tam tersi, öznel ve tikel hukuk kurallarıyla hareket edip, savcıları ve yargıçları etkiliyor!

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

Müşteki: Ömer Faruk KURHAN

Vekili: Av. Eyyüp Fırat KUYURTAR (İstanbul Barosu 35393)
Şüpheli: Hüseyin Hilmi BULUNMAZ
SUÇ: Hakaret
Suç Tarihi: 15.12.2012 (Yayınların öğrenildiği tarih)
KONU: Şüphelinin rahatsız edici, kişilik haklarına saldırı niteliğinde, itibar zedeleme amacı ile yaptığı hakaret yayınları hakkında şikayetlerimizin sunulması hakkındadır

AÇIKLAMALAR


Sayın Savcım;


H. Hilmi Bulunmaz'ın içerik sağlayıcısı olduğu ve müvekkilim aleyhine rahatsız edici yayınlar yaptığı internet sayfaları şunlardır:


1. http://tiyatroyun.blogspot.com/

2. http://linckampanyasi.blogcu.com/
3. http://www.hilmibulunmaz.blogspot.com/
4. http://tiyatroyun.blogcu.com/

Avukatlığını yaptığım Ömer Faruk Kurhan adına yukarıda adı verilen şüpheli içerik sağlayıcıya 15.12.2012 tarihinde elektronik posta yolu ile ekli ihtar yazısını gönderdim. Yazıda müvekkil Ömer Faruk Kurhan'ın aleyhine, karalama, hakaret etme, itibar zedeleme amaçlı, rahatsız edici yayınların içerik sağlayıcı tarafından "tiyatroyun" internet sitesinden kaldırılmasını talep ettim. (EK/1)


Bu talebi alan içerik sağlayıcı, ekli dilekçede belirtilen içerikleri kaldırmak şöyle dursun bu defa şahsım aleyhine karalama yayınlarına başladı. Şahsım ile ilgili yapılan yayınların kaldırılması ile ilgili olarak İstanbul 15. Sulh Ceza Mahkemesi 2012/899 D.İş sayılı dosyasından talepte bulundum.


EK/2 - İst. 15. Sulh Ceza Mh. 2012/899 D.İş sayılı dosyaya sunulan dilekçe örneği


Bu yayınlara karşı içerik sağlayıcıya müvekkil adına 17.12.2012 tarihinde bu defa ikinci bir elektronik posta gönderdim ve fakat karşı taraf içerikleri kaldırmak şöyle dursun ekli yayını yaparak içerikleri kaldırmayacağını ilan etti.


EK/3 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/12/blog-post.4380.html (sayfa çıktısı)


Bu yayınların kaldırılması ile ilgili olarak İstanbul Sulh Ceza Mahkemesine 5651 Sayılı yasa m.9 uyarınca başvuruda bulunulmakla beraber işbu yayınların her birinde ayrı ayrı hakaret suçları söz konusu olduğundan işbu şikayet dilekçesini sunma gereği hasıl oldu.


Taraflar Arasındaki Husumetin Özeti


Müvekkilim ile tiyatro yayıncılığında küfüre karşı çıkan yüzlerce tiyatro insanı, şüpheli ve şerikleri tarafından yapılan küfürlü yayınlara karşı imza kampanyası başlatmışlardır.


Tiyatro İnsanları Olarak, Yayınlarımıza ve Yayıncılarımıza Yönelik, İftira, Karalama, Baskı Altına Alma Girişimlerini Kınıyoruz!


Bu imza kampanyası sonrasında, şüpheli ve şerikleri, birçok kişiye yukarıda açıklanan web siteleri aracılığı ile hakaret ettikleri, gizli yazışmaları teşhir ettikleri, Mahkemelere sunulan isim ve adresleri yayınlanmış oldukları tespit edilmiştir.


ŞİKAYET KONUSU YAYINLAR


Sayın Savcım, şüphelinin 15.12.2012'de tespit edilebilen müvekkil aleyhine yaptığı ve suç oluşturan yayınları şunlardır:


1. http://linckampanyasi.blogcu.com/lincci-alcaklarin-listesi/9789129


"LİNÇÇİ alçakların listesi!" ifadesi kullanılmış ve hemen altındaki listede müvekkilimin ismi büyük harflerle yazılarak müvekkilime hakaret edilmiştir.


2. http://www.hilmibulunmaz.blogspot.com/2011/10/lincci-omer-f-kurhan-her-konuda-oldugu.html


LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan, her konuda olduğu gibi LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın patronu Haluk Bilginer konusunda da zırvalıyor!


İfadesi kullanılmış ve hemen altında müvekkilimin resmi ters olarak basılmıştır. LİNÇÇİ İFADESİ RESMİN TERS BASILMASI HAKARETTİR.


3. http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/10/lincci-yazar-omer-faruk-kurhann-kiralk.html


LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan'ın kiralık acemi avukatları İnan Yılmaz'la Uğur Demirci, Hilmi Bulunmaz için verilen BERAAT kararını temyize göstürdüler.


Yukarıda hem müvekkilim hem de diğer meslektaşlarım aleyhine yapılan yayın ile hem hakaret hem aşağılama amaçlı yayın yapılmaktadır. Müvekkilime linççi yazar, avukat kiralayan kişi denmek sureti ile hakaret suçu işlenmiştir.


4. http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/11/lincci-omer-faruk-kurhann-avukatlar.html


LİNÇÇİ Ömer Kurhan ve avukatları Uğur Demirci Tosun'la İnan Yılmaz'ın mahkûm ettirmek istedikleri Hilmi Bulunmaz hakkındaki gerekçeli BERAAT kararı!


Müvekkilime LİNÇÇİ denmek sureti ile hakaret edilmiştir. Şüpheli kendi yaptığı yayınların tümünde müvekkilimin ismi ile birlikte müvekkilimi aşağılamak için LİNÇÇİ sıfatını kullanmaktadır.


5. http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/10/haluk-bilginer-soylesisi-ve-magazin.html


LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan, (her ne kadar tersini kanıtlamak için kalem oynatsa da) tiyatro sanatını sevmeyen biri.


LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan, estetiğin "e"sinden, sanatın "s"sinden ve tiyatronun "t"sinden zerre kadar bile anlamamasına karşın, çevresine topladığı çapulcu kılıklı LİNÇ KAMPANYASIimzacıları sayesinde, kendisine estet, sanatçı ve tiyatrocu süsü vermeyi başarabilen biri.


LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın LİNÇ edilmesi için her türlü aracı kullanmakla birlikte, sırtını yasladığı LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın katkılarıyla, tiyatro sanatının magazin kuyusuna düşmesine neden olan başrol oyuncularından biri.


LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, gölgesinde yapay bir yaşam sürdüğü, Boğaziçi Üniversitesi sayesinde "adam" yerine konuldukça, tiyatro sanatını karartmaya devam edeceğini, aşağıdaki yazıda da çok net bir biçimde belli eden biri.


Şüpheli hemen her yayınında müvekkilimin ismi ile LİNÇÇİ ifadesini yan yana kullanmak sureti ile müvekkilime hakaret etmektedir. Yine yukarıdaki yayında müvekkilinin "Boğaziçi Üniversitesi sayesinde adam yerine konulduğundan", müvekkilimin ve arkadaşlarının "çapulcu kılıklı" olduğundan bahsetmek sureti ile hem müvekkiline hem de diğer ilgililere karşı hakaret etmektedir.


6. http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/12/sosyalist-sanatc-hilmi-bulunmaz-yeni.html


LİNÇ KAMPANYASI imzacılarını tek tek savcılığa şikâyet etmeye başlayan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, ŞİMDİ DE, 1100 KİŞİLİK KİŞİLİKSİZ KİŞİNİN TÜMÜNÜ BİRDEN HEMEN DAVA ETMEK İSTİYOR!


Müvekkilim içerik sağlayıcının küfürlerle dolu yayınlarına karşı demokratik tepki gösterip imza kampanyasına deste verenlerden biridir. Şüpheli yayını ile müvekkilime kişiliksiz demek sureti ile hakaret etmektedir.


http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/12/hilmi-bulunmaz-linccilere-adres-cagrisi.html


Şüphelinin davranışları normal değildir.
Yukarıda link verilen içerikte şu ifadeler kullanılmaktadır.

BEN, BANA KARŞI LİNÇ KAMPANYASI DÜZENLEYEN 1100 KİŞİLİK KİŞİLİKSİZ KİŞİNİN BÜTÜNÜNÜ, HEPSİNİ, TAMAMINI, TÜMÜNÜ BİRDEN İSTANBUL CUMHURİYET SAVCILIĞI'NA ŞİKÂYET EDECEĞİM İÇİN, BANA YARDIMCI OLUP İKÂMETGÂH ADRESLERİNİZİ E-POSTA YOLUYLA GÖNDERİRSENİZ, SİZLERE MÜTEŞEKKİR OLACAĞIM!


7. http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/12/sosyalist-oyun-dergisi-genel-yayın.html


Beni büyük bir coşkuyla mahkûm ettirmek isteyip de avuçlarını yalayan LİNÇÇİ kişi ve/ya LİNÇÇİ avukatı kişiler kimlerdir?


1 - AV. BURHAN GÜN

2 - GÜLHAN AVŞAR DEMİRKANLI
3 - AV. İNAN YILMAZ
3 - PROF. DR. NURHAN TEKEREK
5 - ÖMER FARUK KURHAN
6 - AV. UĞUR DEMİRCİ TOSUN

Şüpheli sitesinde yaptığı bu yayınla müvekkilimi hedef göstermekte, isimleri ile avuçlarını yalayan LİNÇÇİ kişiler olduklarını ifade ederek hakaret etmektedir.


8. http://tiyatroyun.blogspot.com/lincci-omer-faruk-kurhan-google-da-bizden-izleniyor/10241864


LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, Google'da bizden izleniyor!


Google'da Ömer Faruk Kurhan diye arama yaptığınızda, ilke sayfada bizim sitemiz (www.tiyatroyun.blogspot.com) çıkıyor!


Tıklayınız: Google / Ömer Faruk Kurhan


Not: Ömer Faruk Kurhan, Boğaziçi Üniversitesi Gölgesinde Yetişenler'dendir!


Önemli notu: Ömer Faruk Kurhan, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'a LİNÇ girişiminde bulunmuş bir zâttır!!


Çok önemli not: Ömer Faruk Kurhan, bir Shakespeare çocuğudur!!!


İçerik sağlayıcı, müvekkilimin ismi ile google arama motorunda arama yapıldığında kendisi tarafından yapılan hakaret yayınlarının öne çıkması için elinde geleni yapmaktadır. Zira amacı baştan beri örnekleri ile birlikte açıkladığımız üzere hakaret etmek, aşağılamak, itibarsızlaştırmaktır. Müvekkilimin ismini hiçbir şekilde yalın şekilde vermemekte mutlaka LİNÇÇİ, SHAKESPEARE ÇOCUĞU, ARİSTOPHANES TORUNU, KİŞİLİKSİZ gibi ifadeleri kullanmak suretiyle hakaret içerikleri yayınlamaktadır. Aşağıdaki linkte içerik sağlayıcı yaptığı yayın ile Shakespeare Çocuğu ifadesinin hakaret olduğunu, şerik Coşkun Büktel'in yorumu ile kendi sitesinde ikrar etmektedir.


http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/10/coskun-buktel-twitter-hesabından-ilginc.html


20 EKİM 2011 PERŞEMBE


Coşkun Büktel, twitter hesamından ilginç konulara değiniyor!

@coskunbuktelCoşkun Büktelx@coskunbuktel NOT: Hilmi Bulunmaz'ın Ömer F. Kurhan'a yönelik "Shakespeare çocuğu" iltifatı, Bulunmaz'ın dilinde iltifat değildir.
Gönderen tiyatroyun zaman06:10

Şüpheli yukarıdaki yayını ile müvekkilime "Shakespeare çocuğu", "Boğaziçi Üniversitesi gölgesinde yetişen" diyerek, resmini izinsiz ve baş aşağı kullanarak hakaret etmiştir.


9. http://tiyatroyun.blogspot.com/2010/02/alcaklga-onuncu-ornek-ismail-kurt.html


Alçaklığa onun örnek:

Metin Göksel, Cüneyt Yalaz, İlker Yasin Keskin, Duygu Dalyanoğlu, Duygu Uzun, Uluç Esen, Burak Akyürek, Levent Soy, Ömer Faruk Kurhan, Necdet Hasgül..

Yukarıdaki yayın ile "Alçaklığa onuncu örnek" ifadesi ile müvekkilime alçak nitelemesi yapılmak sureti ile hakaret edilmiştir.


10. Şüpheli içerik sağlayıcı H.Hilmi Bulunmaz'ın eylemleri TCK m.125 anlamında suç, Medeni Kanun m.24-25, Borçlar Kanunu m.57 vd., ilgili mevzuat hükümleri uyarınca müvekkilim kişilik haklarına saldırı niteliğinde tazminat hakkı doğuran eylemlerdir.


11. İçerik sağlayıcının kastı hem müvekkilime hem de küfür yayıncılığına karşı çıkan diğer ilgili şahıslara hakaret etmek, küçük düşürmek, saygınlıklarına leke sürmektir. Yaptığı yayınlar nedeniyle içerik sağlayıcı aleyhine açılan dava ve soruşturmaların bir kısmına ilişkin bilgiler aşağıdadır.


Şikayetçi                                         Merci            Dosya No                      Suç

Mustafa Şükrü 
Demirkanlı   İstanbul 35. Sulh Ceza Mahkemesi                               hakaret
Gülhan Avşar    İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi                           hakaret                                                                            
Levent Çağlayan  Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi                         hakaret                                                                                    
Mehmet Bozkır     Soma Sulh Ceza Mahkemesi                                 hakaret                                                                                
Seval Deniz 
Karahaliloğlu  Karşıyaka 3. Sulh Ceza Mahkemesi                            hakaret                                           
Haluk Bilginer      İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi                                                                                   
Haluk Bilginer    İstanbul 35. Sulh Ceza Mahkemesi                                                                                 
Oyun Atölyesi
Kemal Aydoğan
Süleyman Anıl     Kadıköy C. Savcılığı                                               hakaret
Burhan Gün     İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi                          hakaret                                                          
Nurhan Tekerek

12 - Yüksek Mahkeme eleştirinin sınırını net bir şekilde çizmiştir. Şüphelinin yayınlarında, yazılarında eleştirme değil hakaret etme amacı söz konusudur...


"eleştiri ve sitem, kişilerin şereflerini, onurlarını, namuslarını, toplum içindeki itibarlarını incitmeye ve diğer fertler nezdindeki saygınlıklarını zedelemeye yönelik olarak hakaret içeren sözcükler kullanılmak suretiyle yapılamaz."


T.C. YARGITAY CEZA GENEL KURULU E. 2009/4-196 K. 2009/248 T. 27.10.2009


...yayında özle biçim arasındaki denge aşılmıştır. Amacı aşan, konu ile anlatım arasında düşünsel bağ bulunmayan davaya konu yayının hukuka uygun sayılmasına olanak bulunmadığından; mahkemece davacılar yararına manevi tazminata hükmedilmesi usul ve yasaya uygun olup, direnme kararı yerindedir.


T.C. YARGITAY HUKUK GENEL KURULUUUU E. 2003/4-370 K. 2003/438 T. 25.6.2003


..., eleştirilen durum ile anlatım biçimi arasında düşünsel bağ bulunmaması ve küçültücü değer yargısı içermesi halinde eylem hukuka uygun olmaktan çıkar


T.C. YARGITAY 4. CEZA DAİRESİ E. 2009/10444K. 2009/10167 T. 25.5.2009


Yazının ana düşüncesi yönünden başvurulması gerekmeyen küçültücü değer yargıları haber verme ve eleştirme hakkı sınırlarını aşar ve sövme suçunu oluşturur.


Sanığın gazetedeki (sayın Dönmez bu yanlıştan dönmeli) başlıklı yazısında, vali yardımcısı olan yakınan hakkında "ramazan ayında sigara içmesi çirkinliktir, olayın geçtiği yer bu çirkinliği berbat hale getiriyor... uzlaşmacılıktan uzak... kavgacı... nemelazımcı" sözlerine yer verip imalar yaparak ve yazının ana düşüncesi yönünden başvurulması gerekmeyen küçültücü değer yargılarında bulunarak haber verme ve eleştiri sınırını aştığı ve suç oluşturduğu halde çelişkili gerekçeyle beraat kararı verilmesi hukuka aykırıdır.


Y.4.CD.6.11.1997 T. 8757-9560


Yazıda katılandan söz edilirken kullanılan "rüküş", "Gürcü fahişeler bile bu kadar kötü giyinemez" sözleri küçültücü değer yargılarıdır.


Y.4.CD. 13.6.1996 T. 4547-5521


SONUÇ VE İSTEM: Yukarıda ayrıntıları ile arz ve izah ettiğimiz gerekçelerle;


Yukarıda linkleri verilen yayınlar yolu ile müvekkilin ismi ile birlikte kullanılan "LİNÇÇİ", "ALÇAK", "SHAKESPEARE ÇOCUĞU", "ARİSTOPHANES TORUNU", "KİŞİLİKSİZ", "ALÇAK", "Boğaziçi Üniversitesi sayesinde adam yerine konuldukça" ifadelerini müvekkil aleyhine kullanan, müvekkilin resmini izinsiz ve resmi ters çevirmek sureti ile kullanarak müvekkile hakaret eden şüphelinin, her bir eylemi için AYRI AYRI cezalandırılması istemi ile kamu davası açılması arz ve talep olunur.


Karar verilmesini, saygılarımızla vekâleten arz ve talep ederiz.


Talep Eden Vekili


Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar


***


Ayrıca bakınız:


EPİK VE DİYALEKTİK TİYATRO YAZARI BERTOLT BRECHT'LE ONUN TÜRKİYE'DEKİ OYUN TELİF HAKLARINI SAVUNAN ONK AJANS'A KARŞI PİS BİR KORSANLIK YAPAN LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORU BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OYUNCULARI'NIN BÜYÜK BİRADERİ LİNÇÇİ ÖMER FARUK KURHAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SALON GÖREVLİLERİNE BASBAYAĞI RÜŞVET VERDİKLERİNİ OLDUKÇA NET BİR BİÇİMDE İTİRAF EDİYOR!

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a gönderilen bir e-posta sahte, gönderen kişi çakma avukat değilse, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, daha önceki başarısız avukatları İnan Yılmaz'la Uğur Demirci Tosun'u azletmiş yada onlarla tekrar çalışmamaya karar vermiş olmalı ki, Eyyüp Fırat Kuyurtar adlı bir avukatı karşımıza çıkarmak istiyor!

Tiyatro işletmeciliğinden asla anlamayan Fırat Kuyurtar yazıyor!

Eyyüp Fırat Kuyurtar ihtarname yazıp e-posta atmayı çok seviyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar mı YALAN söylüyor, ONK Ajans sahibi (Bertolt Brecht'in yazarlık onurunu koruyan adam) Osman N. Karaca mı, yoksa 1 Euro = 4.6666'ya mı fırladı?

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve KORSAN Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları ile LİNÇÇİ ve KORSAN Mimesis sitesinin has adamlarından Bilal Akar, yazdığı yeni yazıda(?!) karşımıza Shakespeare Çocuğu George Orwell'ın her niyete okunabilecek bir sloganını çıkarıvermiş: “… etiyle, kanıyla somut işçileri doğal düşmanlarıyla, yani polisle, gerçek bir çatışmada görünce, kendi kendime hangi yanda olduğumu sormam gerekmiyordu.”

Linççilerin ruhanî lideri Genco Erkal, LİNÇÇİ BÜO'yu savunamadı!

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Ömer Faruk Kurhan, hukuktan aldığı ders yetmemiş olmalı ki, daha önce tuttuğu avukatı İnan Yılmaz'a yeni bir hukuksal görev vermeyip, artık "DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK" firmasında avukatlık işleri yapan Eyyüp Fırat Kuyurtar'la Uğur Demirci Tosun hanıma güvenmek zorunda kaldı!

2001 yılında İstanbul’da Av. Abdurrahim Dede tarafından kurulan "DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK" şirketinde avukatlık işleri yapma mücadelesi veren Uğur Demirci Tosun Hanımefendi ile Eyyüp Fırat Kuyurtar ihtiyati tedbir için olağanüstü acele ederek Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın "BERAAT" ettiği dosyanın Yargıtay'dan dönmesini bile bekleme sabrı gösteremedi; daha önce Ömer Faruk Kurhan'ın şikâyeti üzerine bir başka davada yargılanıp "BERAAT" etmiş olan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yargılandığı davanın yargıcı, tabiî adalete, hakka, hukuka, içtihata, kanuna, mevzuata, yasaya, Yargıtay temayüllerine tamamıyla uygun davranarak, "DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK" şirketinde avukatlık işleri yapma mücadelesi veren Eyyüp Fırat Kuyurtar'la Uğur Demirci Tosun Hanımefendi'nin bu hukuka aykırı talebini elinin tersiyle itti!

Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI imzacılarından Mustafa Demirkanlı ve Prof. Dr. Hülya Nutku'nun birer, Levent Çağlayan'ın iki dosyası için İstanbul Adalet Sarayı'nda yine müthiş bir hukuk kavgası verdi

Ömer Kurhan, Bulunmaz'ı yasa dışı biçimde sansür ettirmek istedi


Bulunmaz'a yasa dışı sansür isteyen Kurhan Kürtlerle barışı yazdı


LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Ömer F. Kurhan'ın tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar'la Uğur Demirci Tosun'un, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı, İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sundukları DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK metninde hukuk kurallarını ihlâl etmek isteyen o kadar çok yanlış var ki!!!...

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz: "LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi ve imzacısı Ömer Faruk Kurhan'ın uyanık avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar, rahatlığını DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK şirketine dayasa da, benim (Estonya, Letonya, Litvanya ülkelerindeki gezimi bitirdikten sonra) yazacağım hukuksal eleştirimin ardından, E. Fırat Kuyurtar, aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi, çayını çok rahat içemeyecek!"

Bulunmaz: "Litvanya'daki fuardayken 'Asayiş Şube'den aradılar!..."

LİNÇÇİ Mimesis avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar hangi yüzle yazmış?

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz LİNÇÇİ kişilere çok sert girecek!

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi ve imzacısı Ömer Faruk Kurhan ve avukatları Eyyüp Fırat Kuyurtar, Uğur Demirci Tosun ile "DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK ŞİRKETİ" sahiplerinin ağızlarına parmakla hukuk balı ve hukuk biberi sürdü!

Bulunmaz'ı 2009'da mahkemeye veren Kurhan, 2009'da demişti ki:


"1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" LİNÇ imzacısı Ömer Faruk Kurhan, daha önce tuttuğu avukatlar İnan Yılmaz'la Uğur Demirci Tosun'un işine hiç yaramadığını anlamış olmalı ki, yeni avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar sayesinde yeni bir kamu davası daha açtırarak, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı 'Türk Milleti Adına' cezalandırmak istiyor!


İSTANBUL CUMHURİYET SAVCISI YAŞAR ŞEN'DEN SKANDAL KARAR: "SHAKESPEARE ÇOCUĞU" DEMEK HAKARET İMİŞ!!!


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kültür Bakanlığı Çanağı yalayan tiyatrocu ve tiyatro yayıncılarının davalarını görmemelerini gayet doğal karşılıyor!...

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı değerlendirip eleştirdi...


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer Faruk Kurhan'ın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar (İstanbul Barosu 35393), hukukun üstünlüğü için değil, savcıları ve yargıçları etkilemek için yazıyor...


Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar, Hilmi Bulunmaz'ın 26 Şubat 2010 tarihli yazısını, 15 Aralık 2012 tarihinde görmüş gibi yaparak, HAKARET davalarının altı ay içerisinde açılması gerçekliğinin üzerini örterek, savcı ve yargıcı yanıltıp, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru yazar Ömer Faruk Kurhan'a haksız yere dava kazandırmak istiyor gibi!...

Eyyüp Fırat Kuyurtar ikide bir Sayın Savcım diyerek etki oluşturdu